Roštěnky jinak

19.03.2009 21:42

Roštěnky jinak
300 - 400 g roštěnky, 1 paprika, 2 rajčata, 1 cibule, 200 g brambor,1 dcl zeleninového vývaru nebo z kostky, 1 lžíce mleté sladké papriky, kmín, pepř, sůl, petrželová nať.
Cibuli nakrájíme nadrobno. Papriku, rajčata, brambory pokrájíme na kousky. Maso nakrájíme na plátky, mírně naklepeme, posolíme, opepříme a opečeme z obou stran na rozpálené pánvi. Roštěnky vyndáme a ve vypečené šťávě osmahneme cibuli. Přidáme mletou papriku, podlijeme vývarem, vrátíme do pánve maso, posypeme kmínem a dusíme. Když jsou roštěnky poloměkké, přidáme brambory, rajčata a papriku, podlijeme ještě horkou vodou, posolíme a dusíme přikryté pokličkou doměkka. Hotové posypeme petrželovou natí.

Vyhledávání